WEBSITE PRIJZEN

Wat vaak gezegd wordt, is dat elke website uniek is. En dat is ook zo. U wil immers met u bedrijf een unieke website bieden voor u klanten en niet ‘een van de vele’ zijn. Daarom worden er vaak geen prijzen aan een website gehangen op voorhand. Maar het is toch prettig als u weet waar u ‘ongeveer’ aan toe bent als u besluit een professionele website te laten bouwen. Hiernaast vind u de vanaf prijzen welke door mij gehanteerd worden. Heeft u speciale wensen, bespreken we deze en krijgt u een offerte op maat.

ONDERHOUDS PRIJZEN

Website onderhoud is enorm belangrijk. Zeker in deze tijd met veel cyber criminaliteit. Het up to date houden van een site is dan ook cruciaal. Omdat niet iedereen er alle tijd in kan stoppen kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract. Dan kunt blijven doen wat u wil doen, en ik zorg voor uw website. Ook voor een bestaande WordPress website, (die niet door mij is gebouwd), kunt u een onderhoudscontract afnemen. Dan zorg ik ervoor dat u goed beveiligd bent tegen toekomstige bedreigingen en de site altijd up to date blijft.

WEBSHOP
ONDERHOUD

vanaf

25

WEBSITE
ONDERHOUD

vanaf

15

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Iedereen kan een website bouwen. Daar ben ik, met alle huidige middelen, van overtuigd. Alleen vaak worden er technische zaken vergeten, welke toch heel belangrijk zijn. Denk aan goede beveiliging, het snel laten laden van je pagina’s e.d. Heeft u een WordPress website, misschien door u zelf gebouwd of door een extern bureau, maar schort het aan de basisfunctionaliteiten, neem dan contact op. Dan zorg ik ervoor dat ook u goed beveilgd bent en uw website snel laadt.