De klant aan het woord

Mijn 2 websites zijn door Comptimus gebouwd. Ik ben erg tevreden over de layout, functionaliteit en vindbaarheid. Kom ik zelf niet verder op mijn websites word het zo gefixt of ik krijg advies waarmee ik zelf verder kan. Super Service! Echt een aanrader!

Lucie Zour
Pack of Turukhan, Avalon Rats

Mijn school bestaat sinds zomer 2013 en sinds 2 jaar regelt Chiel mijn site. Als klein krijgskunstschool wil je niet te veel geld uitgeven aan je website. Probleem is dat ik ambitieuze plannen had voor een website. Gelukkig zag Chiel direct wat verbeter punten. De site die ik op het oog had was nogal wat traag en grafisch kon er veel meer leven in zei hij. Inmiddels staat mijn site, (4 sites in 1). Iedere euro perfect geïnvesteerd. Chiels SEO-skills zijn geweldig! Sinds de site in Chiels beheer is, is mijn leden aantal gestegen van 5 naar 42 leden.

Logan Maxwel
Martial Arts Academy

Comptimus heeft mij een website geleverd die precies uitstraalt wat ik voor ogen had. Het design en logo geeft duidelijk identiteit aan mijn bedrijf! Er is goed geluisterd naar de wensen, de site is compleet op maat gemaakt met een zeer tevreden klant als gevolg.

Corinne Carton
World of CC