Over mij

CHIEL CARTON

In het dagelijks leven werkzaam als IT manager, maar met een hart voor webdesign. Mijn passie ligt bij het ontwikkelen en onderhouden / beter maken van websites. Dit doe ik op het vertrouwde WordPress CMS. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van kleine one page websites tot grote webshops, alles is mogelijk.

 

Wil u ook graag een website, gebouwd op het stabiele en betrouwbare WordPress CMS, waardoor u zelf in de toekomst met gemak uw site kan beheren? 

 

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tientallen blije klanten

WAT ZEGGEN KLANTEN

Martial Arts Academy
Logan Maxwel

Chiel heeft verschillende projecten uitgevoerd voor Martial Arts Academy waaronder het meest gebruikt onze 3-in-1 website. Maar voor een studenten portaal draaide hij ook zijn hand niet om. Onlangs heeft hij voor ons nog een webshop gebouwd waarin verschillende zaken aangepast moesten worden buiten de standaard kaders die er waren. Keer op keer heeft Chiel bewezen dat hij standaard plug-ins op maat kan maken voor ons doeleinde. Ook schakelt hij snel als iets gewijzigd moet worden en denkt hij actief mee aan oplossingen voor een betere online-ervaring.
Ik ken goedkopere webbouwers en duurdere, maar Chiels kwaliteit is tot op heden nog niet overtroffen.

World Of CC
Corinne Carton

Comptimus heeft mij een website geleverd die precies uitstraalt wat ik voor ogen had. Het design en logo geeft duidelijk identiteit aan mijn bedrijf! Er is goed geluisterd naar de wensen, de site is compleet op maat gemaakt met een zeer tevreden klant als gevolg.

WOLris
Suzanne Handa Quispe -van Ommeren

Door de snelle communicatie tussen Chiel en mij ontstond er in rap tempo een prachtige website. Waar ik het even niet meer wist gaf Chiel mogelijkheden en door zijn grote kennis konden al mijn wensen weergegeven worden in de website. Ik ben er erg blij mee! Professioneel, kundig, vriendelijk en geduldig: ik kan iedereen Comptimus aanraden!

Intrium
Mieke Segaar

Chiel heeft mijn website ontworpen en weet goed ideeën en wensen uit te werken. Is kundig, betrouwbaar en plezierig om mee samen te werken. Ik ben zeer tevreden!